„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 3. maijs
Piektdiena
Gints, Uvis
+8.7 °C
daļēji mākoņains

„Artilērijas pagrabu” jaunais nomnieks atteicies no telpām

Kluba „Artilērijas pagrabi” telpu liktenis joprojām nav skaidrs. VAS „Valsts nekustamie īpašumi” (VNĪ) ir saņēmusi vēstuli no Jana Šumana par atteikumu no nomas tiesībām uz telpām Daugavpilī, Rīgas ielā 22. VNĪ Komunikācijas daļas vadītāja Jolanta Grāmatniece skaidro, ka MK noteikumi paredz iespēju nomas tiesības nodot nākamajam pretendentam, kas piedalījās šī objekta izsolē. Par to VNĪ Iznomāšanas komisija lems 24.februārī.

Atgādinām, ka 3. februārī notikušajā izsolē piedalījās divi pretendenti. Viens no viņiem ir Sergejs Bižāns, kura nosolītā nomas maksa bija 2,35 m²/mēnesī un kurš plānoja izmantot telpas sabiedriskās ēdināšanas un izklaides iestādes, kafejnīcas vai kluba vajadzībām. Otrs pretendents ir Jans Šumanas, kura nosolītā maksa ir 3,88 m²/mēnesī, bet telpu nomas mērķis bija izveidot tajās kafejnīcu.

Visu rakstu lasiet 19. februāra numurā.