„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 7. maijs
Otrdiena
Enriko, Henriete, Henrijs, Jete
+10.4 °C
daži mākoņi

Laba servisa mēnesis ir sācies

No šodienas, 1. marta, līdz pat mēneša beigām ikvienam Latvijas iedzīvotājam tiks dota iespēja uzslavēt katru klientu servisa darbinieku, kurš sniedzis patīkamu un neaizmirstamu apkalpošanu. Marts ir laba servisa mēnesis un laiks, kad novērtēt ikvienu cilvēku, kas iegulda sevi izcilā klientu apkalpošanā.

 Zane Feifa, mārketinga stratēģe, reklāmas aģentūras VUCA dibinātāja un “Uzslavē labu servisu” rīkotāja: Klientu serviss uzņēmumiem lielākoties ir biznesa instruments. Laba servisa mēneša mērķis ir šo domāšanu mainīt, piešķirot iniciatīvai sociālu raksturu un vienotu platformu, kas uzrunā individuāli un palīdz aptvert katra Latvijas iedzīvotāja artavu klientu servisa kultūras veidošanā. Klientu serviss ir par katra uzņēmuma spēju ar savu darbību mainīt ne tikai biznesa vidi, bet sabiedrību kopumā - veicināt labklājību un izaugsmi. Tāpēc ir prieks, ka laba servisa mēneša rīkošana uzticēta mums kā reklāmas aģentūrai, jo veiksmīgas sociālas kampaņas pamatā ir mārketings, kas palīdz definēt problēmu un atrast piemērotāko veidu, kā iesaistīt sadarbības partnerus un plašāku sabiedrību, lai ļautu idejai izskanēt pēc iespējas skaļāk.“

 Ikviens uzņēmums, kas pieteicis dalību šajā iniciatīvā, ir vēlējies nokļūt tuvāk savam klientam, lai kopīgiem spēkiem radītu patīkamu un veiksmīgu sadarbību. Dodoties pie klientiem, uzņēmumi vēlas iegūt novērtējumu un ieteikumus, tieši tādēļ katra uzslava ir tik svarīga.

 Uzslavu iesniegšana no 1. līdz 31. martam (norisinās klientu apkalpošanas vietās un internetā - labsserviss.delfi.lv. Uzslavas sniedzējam vienmēr ir jānorāda uzņēmumus, par kuru uzslava tiek izteikta, bet pēc izvēles iespējams novērtēt klientu apkalpošanas darbiniekus konkrētās filiālēs un ierakstīt uzslavu par saņemto apkalpošanu. Ikviens interesents interneta vidē var iesniegt uzslavu reizi dienā.

 Visas iesniegtās uzslavas tiks apkopotas un atspoguļotas labsserviss.delfi.lv lapā topa sadaļā, kur visa mēneša garumā būs iespējams sekot līdzi iemīļotā uzņēmuma sniegumam un palīdzēt pietuvoties balvai par izcilu klientu apkalpošanu. Ja starp kampaņā reģistrētajiem uzņēmumiem nav iespējams atrast to uzņēmumu, kuru ir vēlme uzslavēt, tad kampaņas organizatori piedāvā iespēju ieteikt šo uzņēmumu, lai ikviens saņemtu novērtējumu pēc nopelniem. Papildus vērtēšanai ikvienam klientam tiks sniegta iespēja iepazīties tuvāk gan ar jau zināmiem uzņēmumiem, gan ar uzņēmumiem, kas nav pazīstami, jo ikviens no kampaņas dalībniekiem paudīs savu viedokli un pieredzi par klientu apkalpošanu šīs platformas bloga sadaļā.

 Kā jau iepriekš minēts, iniciatīvā šogad izlēmuši piedalīties 56 zīmoli, ar vairāk nekā 640 klientu apkalpošanas vietām un vairāk kā 9700 klientu servisa darbiniekiem. Starp dalībniekiem ir atrodami tādi zīmoli kā Oriflame, DPD, CV Market, Narvesen, Officeday, krāsu veikals DIRECT, JUNGE, CreditOn, Datateks, TAVEX, Liepājas Enerģija, Kostimi.lv, PATA KOKMATERIĀLI, Hotel Jurmala SPA, 1a.lv, neo.lv, neomajas.lv, neobirojs.lv, neoshop.lv, aizdevums.lv, Būvniecības ABC, Baltcom, BTA, JYSK, Vasaraudzes privātklīnika, kafejnīca “Silva’’, tējas namiņš “Silva”, ALTUM, BIGBANK, MyFitness, RISEBA, Daily, Daily Special Café & Restaurant, Daily Café, Chat café-restaurant, Baltic Restaurants, Pirelli Key Point, Apotheka, BUVSERVISS.LV, RTU ĶĪPSALAS PELDBASEINS, 220.lv, Gjensidige Baltic, Rīgas Tehniskā universitāte, Viasat, BENU, Omniva, Prisma Latvia, Brain Games un White Digital.

 Kampaņā pieteikušās arī iestādes no valsts un pašvaldību sektora. Šo iestāžu vidū ir Rīgas namu pārvaldnieks, Latvijas Dzelzceļš, Rīgas domes Īpašuma departaments, Valsts ieņēmumu dienests, Rīgas pilsētas būvvalde, Ropažu novada pašvaldība, Valmieras pilsētas pašvaldība, Lauku atbalsta dienests.

Kampaņu rīko reklāmas aģentūra VUCA, to atbalsta - DELFI, Recommy, DPD, Dive Latvia, White Digital, Cv-Online, LETA, NOZARE, NRA, JCDecaux.