„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 4. maijs
Sestdiena
Vijolīte, Viola, Vizbulīte
+19.5 °C
daļēji mākoņains

Latvijas Pasts aicina nosaukt katra reģiona labāko un atsaucīgāko pastnieku vai pasta operatoru

Latvijas Pasts sadarbībā ar laikrakstu Latvijas Avīze no 2016.gada 7.marta līdz 21.martam uzsāk konkursu Mans pastnieks – Īstais cilvēks, īstajā vietā, lai katrā Latvijas reģionā noteiktu un godinātu to pastnieku vai pasta operatoru, kuru klienti atzinuši kā zinošāko, atbildīgāko un uzticamāko. Konkursa ietvaros tiek noteikts arī gada atsaucīgākais pastnieks vai pasta operators.

 Pastnieki un pasta operatori ir tie Latvijas Pasta darbinieki, kuri dienu dienā sastopas un palīdz uzņēmuma klientiem, apkalpojot tos kādā no vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietām visā Latvijā vai piegādājot pasta sūtījumus uz jebkuru vietu visā valsts teritorijā. Ikviena profesija ir izaicinājums un augstu ir vērtējama, tādēļ novērtējot šo darbinieku – pastnieku un pasta operatoru – rūpes, atbildību un profesionalitāti, Latvijas Pasts sadarbībā ar laikrakstu Latvijas Avīze aicina iedzīvotājus ar anketas vai vēstules starpniecību pastāstīt par savu labāko, sirsnīgāko un gada atsaucīgāko pastnieku vai pasta operatoru.

 Konkursa Mans pastnieks – Īstais cilvēks, īstajā vietā ietvaros tiks noskaidrots un aprīlī godināts katra Latvijas reģiona – Rīgas, Kurzemes, Vidzemes, Zemgales un Latgales – labākais pastnieks vai pasta operators, kā arī viens pastnieks vai pasta operators, kas tiks atzīts kā gada atsaucīgākais darbinieks visas Latvijas mērogā.

 Iedzīvotāju vērtējumā labākie seši pastnieki vai pasta operatori saņems vērtīgas balvas 100 eiro vērtībā no Latvijas Pasta. Latvijas Avīze dāvanu karti preses abonēšanai 50 eiro vērtībā dāvinās vienam izlozes kārtībā noteiktajam anketu iesūtītājam un pieciem labāko vēstuļu autoriem. Šiem konkursa dalībniekiem arī Latvijas Pasts pasniegs visu 2015.gadā izdoto pastmarku gada komplektu. Sirsnīgākās un interesantākās vēstules tiks publicētas laikrakstā Latvijas Avīze.

Konkursa Mans pastnieks anketas tiks publicētas laikrakstā Latvijas Avīze, kā arī izdevumos Mājas Viesis un Praktiskais Latvietis – aizpildītas tās līdz šā gada 21.martam jāievieto jebkurā Latvijas Pasta vēstuļu kastītē vai jānodod pasta nodaļā; anketas nosūtīšana ir apmaksāta. Savukārt iedvesmojoši stāsti, kā arī sirsnīgi pateicības un uzslavas vārdi vēstulēs par pastniekiem un pasta operatoriem līdz 21.martam jāadresē laikraksta Latvijas Avīze redakcijai – Dzirnavu ielā 21, Rīgā, LV-1010 (ar norādi konkursam Mans pastnieks).

 Aicinām ikvienu izmantot iespēju un pateikt paldies savam pastniekam un pasta operatoram! Informācija par konkursu Mans pastnieks pieejama arī šeit.