„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+1.8 °C
apmācies

Dramatiskā cīņā iegūta Eiropas čempionāta zelta medaļa

„Nastja! Nastja! Nastja!” Ar šiem saucieniem līdzjutēji 8. martā arēnā „Rīga” sagaidīja Daugavpils cīkstoni Anastasiju Grigorjevu, kura iznāca uz paklāja, lai ceturto reizi cīnītos par Eiropas čempiones titulu.

Rīta cēlienā Nastja savā svara kategorijā līdz 63 kg uzvarēja rumānieti Kristu Tundi Inču (11:2), vācieti Nadīni Veinaugu (11:0) un ungārieti Mariannu Šastinu (10:0). Skatītājiem šķita, ka nevajadzētu būt pārsteigumiem arī finālā, kur otra pretendente uz zeltu bija Eiropas un pasaules čempiones tituliem bagātā ukrainiete Jūlija Tkača( bij. Ostapčuka). Tomēr cīņa bija dramatiska, jo tiesneši uzvaru piešķīra pēdējā sekundē un tikai pēc video noskatīšanās.

Tie bija uzvaras svētki gan Nastjai, gan līdzjutējiem. Daugavpils sporta skolas cīkstoņi pasniedza viņai dzeltenas tulpes Starptautiskajā sieviešu dienā.

Visu rakstu lasiet 11. marta numurā.