„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 2. maijs
Ceturtdiena
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds
+10.7 °C
nedaudz mākoņains

Apstiprināja ieejas maksu Līksnas parkam apmeklētājiem

Daugavpils novada dome apstiprināja ieejas biļetes maksu Līksnas Muižas parka apmeklētājiem. Biļetes darbosies no 1. aprīļa. Šobrīd pārvalde iekasē maksu par apmeklējumu, un maksā ir iekļauts PVN, ko maksā apmeklētājs. Ieejas biļetes neapliek ar PVN, tātad parka apmeklēšana kļūs lētāka. Turklāt maksā ir iekļauti arī gida pakalpojumi. Līksnas pagasta pārvaldes vadītāja Biruta Ozoliņa pastāstīja, ka grupa, kas izmantos nojumes, lapenes, solus, mangalus un kur būs ne vairāk kā 5 cilvēki, maksās 2 eiro, grupa ar 6 -- 10 cilvēkiem -- 10 eiro, 11 -- 20 cilvēku grupa -- 15 eiro, 21 -- 30 cilvēku grupa -- 20 eiro, 31 un vairāk cilvēku -- 25 eiro. Ja grupa būs atbraukusi, lai vienkārši apskatītu parka kultūrvēsturiskos un dabas objektus, tad maksu iekasēs tāpat -- pēc cilvēku skaita, un tā būs 10 -- 20 eiro. Tikmēr ceļotāji ar teltīm maksās par telts vietu (5 eiro).

Parku par brīvu varēs apmeklēt Līksnas pagastā deklarētās personas, novada izglītības iestāžu audzēkņi, neliela grupa -- līdz 10 cilvēkiem, kā arī Daugavpils novada pašvaldības un Līksnas pagasta pārvaldes pasākumu apmeklētāji. 

Visu rakstu lasiet 15. marta numurā.

 

Komentāri

15.03.2016 17:25
Egita Terēze Jonāne
Parku par brīvu varēs apmeklēt Līksnas pagastā deklarētās personas, novada izglītības iestāžu audzēkņi, neliela grupa -- līdz 10 cilvēkiem, kā arī Daugavpils novada pašvaldības un Līksnas pagasta pārvaldes pasākumu apmeklētāji. Tātad 1-2 cilvēki parku apmeklēs par brīvu.
15.03.2016 10:29
Ilze
..un, ja atbrauc 1 vai 2 cilvēki? kāda tad ir maksa?