„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
+4.7 °C
apmācies

Motokross iemāca uzvarēt un zaudēt

Ilūkstietis Kristers Millers, kurš pārstāv motoklubu „Slīterāni” (Jēkabpils novads), pieder jauno motobraucēju paaudzei. „Motokross iemāca uzvarēt un zaudēt. Šī pieredze noder arī ikdienā,” saka Kristers.   

Viņam jaunā sezona ir sākusies ar uzvarām Latvijas kausa izcīņas 3. un 4. posmā  un otro vietu Open klasē ziemas motokrosa sacensībās Rokišķos (Lietuva).

Latvijas kausa izcīņas posmos Kristers gāja „rats ratā” ar Uģi Klimonu, tomēr nedz dubļi, nedz arī stipro konkurentu meistarība netraucēja Kristeram paturēt 1. vietu kopvērtējumā starp mx2 braucējiem.

Savukārt Rokišķos pirmajā braucienā slidenajā trasē bija jāpiedzīvo kritiens un otrajā braucienā noslāpa motocikls, tomēr viņš vairākus apļus bija sacensību līderis un tikai ķibeļu dēļ palika otrais kopvērtējumā. Kristers atzina: „Tas ir sports. Tev jārēķinās, ka uzvara nenāks viegli. Treneris vienmēr atgādina, ka vispirms ir jāsakārto galva. Ja tu domāsi, ka nekas nesanāks, tad arī izies greizi. Tev var būt baigi spēcīgs mocis, taču arī braucējam ir jābūt spēcīgam. Es noskaņojos uz uzvaru.”

Visu rakstu lasiet 18. marta numurā.