„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+9.8 °C
apmācies

„Lokomotīve” mājās iepriecina ar uzvaru

Sezonas otrajās un pirmajās mājas sacensībās 10. aprīlī „Lokomotīve” uzvarēja komandu „Polonia” – 49:41. Jāatzīmē, ka līdzjutēji bija aizpildījuši visas tribīnes. Daugavpils klubs startēja ar vienu leģionāru Jonasu Kilmakorpi, dodot iespēju sava kluba jaunajiem spīdvejistiem.

Sacensības bija saspringtas. „Lokomotīve” izvirzījās vadībā un saglabāja to līdz pat sacīkšu beigām, bet par ievērojamu pārsvaru šoreiz nebija ne runas. „Polonia” sastāvā reāli cīnījās divi spīdvejisti – Viktors Kulakovs (14) un Andrejs Kudrjašovs (12). Viktoram, kurš savā komandā izcīnīja virvairāk punktu, šīs bija pirmās sacensības Daugavpils trekā. Pēc tām V. Kulakovs kautrīgi teica: „Treks ir labs, ja labi brauc, tad celiņš vienmēr patīk. Braucu šeit pirmo reizi un atcerējos Krieviju. Pie mums uz pirmajām sacensībām vienmēr nāk daudz skatītāju. Lieliska gaisotne.”

„Lokomotīves” sastāvā bija gandrīz tikai vietējie sportisti, taču ne visiem veicās, tāpēc sacensības izvērtās saspringtas. Maksims Bogdanovs izcīnīja 13 punktus, apliecinot, ka sezonas sākumā ir teicamā formā. Vienpadsmit punktus izcīnīja Jonass Kilmakorpi un Andžejs Ļebedevs.

Visu rakstu lasiet 12. aprīļa numurā.