„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 4. maijs
Sestdiena
Vijolīte, Viola, Vizbulīte
+13.3 °C
daļēji mākoņains

Jaunais bizness saņem atbalstu

Šogad Daugavpils dome ir izsludinājusi pieteikšanos grantu programmas „Impulss” konkursam, kurā var piedalīties jaunie uzņēmēji. Biznesa attīstības atbalsta programma tiek īstenota trešo gadu, piedaloties „Swedbank”. Pašvaldības ieguldījums – 40 000 eiro, „Swedbank” – 10 000 eiro.

„Impulss” ir atbalsta programma jaunajiem uzņēmējiem, kuri sāk vai attīsta biznesu Daugavpils teritorijā. „Impulsa” mērķis – veicināt uzņēmējdarbības attīstību, samazināt bezdarba līmeni un radīt jaunas darba vietas. Uzņēmīgi daugavpilieši, kuri vēlas uzsākt savu biznesu vai attīstīt jau izveidoti ražošanu, var saņemt finansiālu atbalstu līdz pat 7000 eiro apmērā. Galvenie nosacījumi dalībai programmā joprojām ir tie paši – dalībniekam jānodibina savs uzņēmums vai jāiegulda līdzekļi biznesā, kuram nav vairāk kā divi gadi, prioritāte būs pieteikumiem, kas saistīti ar neattīstītām nozarēm, vai arī pilnīgi jauniem biznesa veidiem pilsētas teritorijā. Oriģinalitāte tiks atbalstīta.

Šogad pieteikumi tiks pieņemti līdz 31. augustam, līdz šim laikam dalībniekiem tiks rīkoti informatīvi semināri.

Visu rakstu lasiet 22. aprīļa numurā.