„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 8. maijs
Trešdiena
Staņislava, Staņislavs, Stefānija
+2.2 °C
daži mākoņi

Notiks bezmaksas seminārs par māju apsaimniekošanu

Daugavpilī otrdien, 26. aprīlī plkst. 18:00 Daugavpils domē notiks seminārs „Daudzdzīvokļu ēku atjaunošana – gudra rīcība tagadnei un nākotnei”.

Seminārā varēs uzzināt par pašvaldības atbalstu un pieejamo ES fondu līdzfinansējumu daudzdzīvokļu ēku atjaunošanā. Pasākumā par savu pieredzi ēku atjaunošanā stāstīs eksperti no NVO „Ēku saglabāšanas un energotaupības birojs” (ESEB) ut būs arī informācija par dzīvojamo namu atjaunošanas gaitu Daugavpilī.

Seminārs tiek rīkots kā daļa no projekta "Ēku renovāciju ietekme uz klimata pārmaiņām un iedzīvotāju energoefektivitātes paradumiem". Projekts tiek īstenots ar Eiropas Ekonomikas zonas finanšu instrumenta līdzfinansējumu. Tā ieviešanu nodrošina NVO „Ēku saglabāšanas un energotaupības birojs” ar partneriem Rīgas Tehnisko universitāti un norvēģu sabiedrisko organizāciju “Dabas resursu pārvaldības tīklojums” (CBNRM Networking).

Dalība seminārā ir bez maksas. Semināra programma un reģistrācija pieejama www.sharex.lv sadaļā “Pasākumi”.