„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 16. aprīlis
Otrdiena
Alfs, Bernadeta, Mintauts
+8.8 °C
apmācies

DU volejbola komanda – spēļu laboratorija

DU volejbolisti šajā sezonā neiekļuva Baltijas līgas izslēgšanas spēlēs, neizcīnīja godalgotu vietu Latvijas čempionātā, komandai atkal nepaveicās Latvijas kausa izcīņā. Vienas vienīgas neveiksmes. Kā vērtēt šādu rezultātu? Vai Daugavpils volejbolā viss tiešām ir tik slikti, „Latgales Laiks” jautāja DU trenerim Edgaram Savickim.

Šajā sezonā Baltijas līgā sacentās 13 komandas. Regulārajā turnīrā daugavpilieši palika devītajā vietā. Savukārt Latvijas čempionātā pērnā gada bronzas vietā šogad ir ceturtā vieta. „Pašreizējā situācijā un šajā sastāvā tas nav slikts rezultāts. Es pat teiktu – panākums,” sezonas rezultātus komentē E. Savickis.

„Puiši ir lieli malači. Viņi ir sporta fanātiķi un, tā vietā, lai sūdzētos par dzīvi, dodas laukumā un  cīnās, cik vien labi spēj. Viņi ir īsti cīnītāji, kuri godīgi dara savu darbu. Jā, mēs zaudējam, jo tāda ir realitāte. Viņi ir parasti cilvēki, kuri brīvajā laikā spēlē volejbolu. Šajā ziņā tamlīdzīgas situācijas nav nevienā komandā Baltijas līgā, tomēr mēs nepaliekam pēdējā vietā. Ar mūsu spēlētājiem būtu jālepojas, nevis jākritizē,” saka E. Savickis.

Visu rakstu lasiet 29. aprīļa numurā.