„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 3. maijs
Piektdiena
Gints, Uvis
+7.5 °C
apmācies

Noteikta visskaistākā Lieldienu ola

Arī šogad pilsētu rotāja krāšņa Lieldienu olu galerija, turklāt tradīcija gājusi plašumā, jo apgleznotās Lieldienu olas bija izvietotas gan Rīgas, gan Muzeja ielā.

Pērn Daugavpils Dizaina un mākslas vidusskola „Saules skola” aizsāka pilsētā jaunu tradīciju – konkursu „Košākā Lieldienu ola”. Šogad jaunieši bija apgleznojuši 16 milzu olas. Vispirms skolu iesūtītās skices izvērtēja speciālistu komisija, atlasot 16 labākās.

Tāpat par tradīciju kļuvis balsojums par skaistāko dekoru. Šogad balsojumā varēja piedalīties, nofotografējoties kopā ar izvēlēto dekoru un atsūtot fotogrāfiju uz Daugavpils domi. Pašvaldības speciālisti ir apkopojuši balsojuma rezultātus. Šogad par visskaistāko Lieldienu olu atzīts dekors ar pāva attēlu, ko veidojusi Vienības pamatskolas komanda skolotājas Adelinas Ņikitinas vadībā.