„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+10.2 °C
apmācies

Arnoldu Olehno sveica priesterības zelta jubilejā

Grīvas katoļu draudzes prāvestu un Grīvas dekanāta draudžu dekānu monsinjoru Arnoldu Olehno ticīgie 23. maijā sagaidīja īpaši - ar rožu ziedlapiņu salūtu, skaistākajām baznīcas dziesmām un svētku procesiju, kurā piedalījās vairāk kā 50 priesteri no visiem novadiem, jo monsinjors svinēja priesterības zelta jubileju.

Jubilārs kopā ar Jelgavas diecēzes bīskapu Eduardu Pavlovski, bīskapu emeritus Antonu Justu, priesteriem Vjačeslavu Rosļaku, Janušu Bulašu, Janu Triznu, Ingmāru Zvirgzdiņu un Viktoru Siļčonoku, kuri par priesteriem kļuvuši ar A. Olehno svētību, noturēja pateicības Svēto Misi. „Arnolds Olehno ir labs priesteris. Viņš savu dzīvi ir atdevis Dievam un Baznīcai. Priesteris Arnolds nemīl lielīties ar padarīto. Viņš mēdz jokot, ka citi varēs rakstīt par viņu pēc nāves, kad viņš kļūs svēts. Tomēr es lūdzu dekānu pastāstīt savu liecību avīzei vai televīzijai. Tas lai ir labs piemērs jaunajiem priesteriem,” teica ekselence.

Visu rakstu lasiet 27. maija numurā.