„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 30. aprīlis
Otrdiena
Liāna, Lilija
+16.7 °C
apmācies

Fotogrāfijās parādīts Latgales un Daugavpils laiks

Daugavpils pilsētas svētkos šogad aktīvi iesaistījies arī „Latgales Laiks” – gan pirmo reizi dodoties svētku gājienā, gan arī ar fotoizstādi „Latgales un Daugavpils laiks”, ko 3. jūnijā atklāja Latgales Centrālajā bibliotēkā. Fotogrāfiju autori ir reportieri Inese Minova, Jeļena Ivancova un Sergejs Kuzņecovs.

Ikdienas darbs reportierim ir sarežģīts, jo jāpagūst gan nofotografēt nozīmīgus notikumus un iemūžināt svarīgus cilvēkus, gan arī pašam par to visu uzrakstīt. Fotografējot gan Daugavpilī, gan citur Latgalē, gadu garumā sakrājas bezgala daudz fotoattēlu, arī avīzē nepublicētu, kuros fiksētais vēstījums prasās kļūt redzams. Ineses, Jeļenas un Sergeja fotogrāfijās ir koši svētku mirkļi, kaislības sporta laukumos,  neparasti pilsētas skati, spilgtas personības un arī dzīves ēnas puse, ko visbiežāk izliekamies nemanām, taču fotogrāfa uzdevums ir redzēt visu, arī nepatīkamo.

Visu rakstu lasiet 10. jūnija numurā.