„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 1. maijs
Trešdiena
Ziedonis
+21.4 °C
daļēji mākoņains

Pludmalē būs kafejnīca

Jūlija sākumā Daugavpils pludmalē „Stropu vilnis” sāks darboties viesu nams un kafejnīca.

Pilsētnieku iecienītās Stropu ezera pludmales ainavu jau sen bojāja bijušās kafejnīcas slēgtā ēka. Atpūtnieki bieži jautāja pašvaldībai, kad moderno bērnu rotaļu laukumu un pārējo skaisto infrastruktūru papildinās vasaras kafejnīca, kura varēs nopirkt atspirdzinošus dzērienus, saldējumu utt. Pilsētas dome jau sen centās atrisināt šo jautājumu, un tagad kāds individuālais komersants izteicis vēlēšanos šeit nodarboties ar biznesu. Firma „Baltikmetāls” (kafejnīcas ēkas galvenais nomnieks, ar kuru noslēgts līgums uz pieciem gadiem) iznomāja telpas IK „NIK D”.

Tuvākajā laikā ēkā sāks darboties ne tikai kafejnīca, bet arī viesu nams. Apmeklētāji varēs nopirkt saldējumu, bezalkoholiskos dzērienus, dažādas uzkodas, konditorejas izstrādājumus, siltos un aukstos ēdienus. Kafejnīca būs atvērta no pl. 11.00 līdz 18.00, pagaidām tikai vasaras sezonā – līdz 15. septembrim, bet, ja būs pieprasīta atpūta ziemā un tiks atrisināts apkures sistēmas ierīkošanas jautājums, tā strādās arī ziemā.