„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 27. aprīlis
Sestdiena
Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle
+13.4 °C
nedaudz mākoņains

Sveica Meža un dārza dienu laureātus

30. jūnijā Daugavpils novada domē sveica Meža un dārza dienu čaklākos jaunu mežu un ozolu stādītājus, krūmu griezējus, taku veidotājus, pludmaļu ierīkotājus un citus labiekārtošanas darbu veicējus.

Domes priekšsēdētājas vietnieks Arvīds Kucins un Meža un dārza dienu koordinators Jānis Silovs Pateicības rakstus un dāvanas pasniedza Līksnas pagasta pārvaldei par mazo arhitektūras formu renovāciju Līksnas muižas parkā un Medumu pagasta pārvaldei par ciema teritorijas sakopšanu, puķu dobju izveidi, saliņu renovāciju un mazo arhitektūras formu atjaunošanu. Kalkūnes pagasta pārvalde sumināta par Raiņa piemiņas vietu sakopšanu Berķenelē un Randenē, Maļinovas pagasta pārvalde - par radošu pieeju pagasta piederošo teritoriju sakārtošanā un Sventes pagasta pārvalde - par Sudmaļu pilskalna popularizēšanu. Laureāts ir arī Silenes pamatskolas kolektīvs, kas iestādīja1300 eglītes un izveidoja jaunu mežu, un Demenes ciema mājas pārvaldniece Svetlana Markule, kura pie mājas Jaunatnes ielā 3 ir izveidojusi krāšņus puķu un košumkrūmu apstādījumus. Naujenes pagasta pārvaldei balva piešķirta par pagasta sakopšanu pirms starptautiskajā festivālam „Augšdaugava”.  

Visu rakstu lasiet 5. jūlija numurā.