„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 4. maijs
Sestdiena
Vijolīte, Viola, Vizbulīte
+12.0 °C
daļēji mākoņains

Senioru svētki ciemojās visā novadā

14. jūlijā septīto reizi notika Ilūkstes novada senioru siets. Šoreiz pasākums aizritēja īpašā noskaņā, jo tas notika Ilūkstes novada svētku nedēļā un pirmo reizi Eglaines atpūtas bāzē „Saliņas”.

Ar skaistāko repertuāru iepriecināja Eglaines pamatskolas bērnu vokālais ansamblis un kultūras nama Eiropas deju kopa „Egles”, Bebrenes pagasta vokālais ansamblis „Sarma” un Eiropas deju kopa „Rudzupuķes”, Ilūkstes novada kultūras centra sieviešu vokālais ansamblis „Kamenes” un vecākās paaudzes deju kolektīvs „Ozolzīles”, kā arī Dvietes pagasta Eiropas deju kopa „Saulespuķes” un vokālais ansamblis „Sidrabrasa”, kas sarīkoja sadziedāšanos.

Tāpat seniori dzīvoja līdzi Dvietes senioru kopas „Saulriets” amatierteātra „Nebēdnieki” iestudētās Annas Barkovskas lugas „Mierīgs vakars” varoņu priekiem un bēdām, dejoja zaļumballē un cienājās ar eglainiešu īpašo skābeņu zupu.  

Visu rakstu lasiet 22. jūlija numurā.