„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 10. maijs
Piektdiena
Maija, Paija
+9.8 °C
nedaudz mākoņains

Klubs „Artilērijas pagrabi” vēlas integrēt sabiedrību Latgalē

Jau otro gadu ar Kultūras ministrijas atbalstu Daugavpils klubs „Artilērijas pagrabi” īsteno sabiedrības integrācijas projektus, taču šogad ieceres ir daudz plašākas. Tuvākajā laikā paredzēts noslēgt līgumu ar Kultūras ministriju par 9996 eiro atbalsta piešķiršanu kluba projektam.

Projektā „Par atsevišķu valsts pārvaldes uzdevumu veikšanu starpkultūru dialoga un latviskas kultūrtelpas stiprināšanai Latgales reģionā” paredzēti daudzi pasākumi, kluba mājaslapā jau var izlasīt informāciju par tuvākajiem iecerētajiem.  Kluba īpašnieks Andrejs Faibuševičs stāsta, ka pērn visi pasākumi galvenokārt bijuši muzikāli, pieaicinot mūziķus no visām pasaules malām. Turpretī šogad, izņemot ārvalstu un latviešu grupu koncertus, tiks rīkoti arī biznesam veltīti intelektuāli pasākumi, diskusijas, tikšanās ar vairāku valstu vēstniecību pārstāvjiem. Līdz gada beigām iecerēti pieci „Sapņu reisi”, kuru laikā tiks organizētas jauniešu un uzņēmēju tikšanās, lai dotu iespēju jauniešiem savu ideju īstenošanai rast potenciālos investorus.

Visu rakstu lasiet 29. jūlija numurā.