„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 6. maijs
Pirmdiena
Didzis, Gaidis
+8.0 °C
apmācies

Uz Aglonu dodas pirmie svētceļnieki

3. augustā no Bebrenes uz Aglonu dosies pirmā svētceļnieku grupa, kurā iesaistīsies Sēlijas un Latgales ticīgie. Svētceļojumu vadīs Bebrenes, Eglaines un Grendzes katoļu draudzes prāvests Arnis Maziļevskis.

Svētceļojums sāksies ar Svēto Misi, kas notiks plkst.12.00, pēc tam svētceļnieki 10 dienās kājām pievarēs maršrutu „Bebrene-Dviete-Dunava-Rubeņi-Subate-Eglaine-Ilūkste-Daugavpils-Skrudaliena-Kaplava-Izvalta-Aglona”.

Komentāri

03.08.2016 16:06
Mulsuma svētki.
Nu nav debesīs tās vissvētākās jaunavas Marijas. Pilnīgi noteikti, viņa tur nedzīvo. Savu pozitīvo attieksmi pret sacerējumu „Bībele” labāk realizēt ikdienas attiecībās ar apkārtējiem un labdarībā, nevis tukšos rituālos.
03.08.2016 16:05
Stanislavs
Katoļi malači! Gan sugu evolūcijas teoriju atzīst, gan citas reliģijas par labām esam. Ar to daudzas problemātiskas vietas Bībelē tiek izsvītrotas. Gan daži tūkstoši problēmu Bībelē vēl joprojām paliek. Skatīt šeit: failiem.lv/u/eka7nk2m . Pēc pilnas reliģijas uzlabošanas paliks tikai Bībeles vāki vai, kā kristiešu sludinātāji tagad mēdz teikt: dieva jēdziens.