„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. aprīlis
Svētdiena
Gundega, Terēze
+15.2 °C
daļēji mākoņains

Šēderē top medus kastītes un latvju zīmes

Šēderes pagasta jaunais uzņēmējs Armīns Pēterāns ir atgriezies no ārzemēm, izveidojis savu zīmolu „A.P.Darbnīca” un ražo suvenīrus un dāvanas.

„Pirms gada izlēmu, ka vajag darīt kaut ko savu. Aizbraucu uz Īriju (iepriekš esmu strādājis Lielbritānijā un Vācijā), kur nopelnīju naudu jaudīgai iekārtai, kas griež un gravē. Šogad maijā reģistrējos kā pašnodarbināta persona, izveidoju mājas lapu un pieteicos interneta veikalos. Jūlijā sāku pelnīt naudu un jau varu domāt par attīstību,” viņš stāsta „Latgales Laikam”. Preču sortimentā lielākoties ir dāvanas un suvenīri. Armīns gatavo pulksteņus, naudas krātuvītes un latvju zīmes, kas ir kļuvušas ļoti populāras. „Latvju zīmes ir topā arī manā preču klāstā. Auseklītis ir mana zīme,” saka uzņēmējs. Viņš gatavo arī bilžu rāmīšus, kuros iegravē uzrakstus, gravē portretus uz finiera pēc fotogrāfijām.

Visu rakstu lasiet 16. augusta numurā.