„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 27. aprīlis
Sestdiena
Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle
+9.4 °C
nedaudz mākoņains

Tūristus uzņems atjaunotās telpās

Daugavpils Tūrisma informācijas telpās pilnā sparā rit remontdarbi, un tūristus, kuri šeit nāk, lai saņemtu konsultācijas, speciālisti apkalpo blakus telpā, kur agrāk atradās grāmatveikals „Globuss”.

Daugavpils pašvaldības tūrisma attīstības un informācijas aģentūras vadītāja Ilona Maksimčika pastāstīja, ka, saskaņā ar līgumu, būvfirmai jāveic remonts triju mēnešu laikā kopš līguma parakstīšanas. Kā informē Daugavpils domes mājas lapa, Latviešu kultūras centrs un Daugavpils firma „Celtniecības projektu vadība” līgumu noslēdza 1. jūlijā. „Vienlaikus notiek iepirkuma procedūra mēbeļu iegādei. Ceram, ka Tūrisma informācijas centrs varēs atgriezties savās telpās līdz novembrim,” paziņoja I. Maksimčika.

Remontdarbu kopējās izmaksas ir 43 739 eiro (bez PVN). Joprojām ir atklāts jautājums, kā tiks izmantotas „Globusa” telpas. Atgādinām, ka šī gada sākumā domes deputāti nobalsoja par biedrības „Daugavpils sudraba lilija” izveidi, šo priekšlikumu izteica pazīstamais Latvijas juvelieris Oļegs Auzers.