„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 2. maijs
Ceturtdiena
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds
+13.9 °C
daži mākoņi

Daugavpils novadā četri jauni reisi

Sākot ar 2016.gada 1.septembri, grozījumi tiks veikti SIA Daugavpils autobusu parks apkalpotajā maršrutā Nr.5573 Daugavpils–Cirši–Naujenes stacija, atklājot četrus jaunus reisus un veicot izmaiņas divu esošo reisu izpildes dienās. Tādējādi minētais maršruts tiks pielāgots skolēnu vajadzībām.

 Maršrutā Nr.5573 Daugavpils–Cirši–Naujenes stacija tiks atklāti četri jauni reisi, kas tiks nodrošināti skolēnu mācību laikā. Turpmāk autobuss no Daugavpils autoostas no pirmdienas līdz piektdienai izbrauks arī plkst.7.50, un tas brauks līdz Naujenes stacijai. No pieturvietas Naujenes stacija attiecīgajās dienās autobuss izbrauks arī plkst.8.25. Sestdienās un svētdienās minētā maršruta autobuss no Daugavpils autoostas izbrauks arī plkst.7.50, bet no pieturvietas Cirši – plkst.8.25.

 Maršruta Nr.5573 Daugavpils–Cirši–Naujenes stacija autobuss, kas no Daugavpils autoostas izbrauc plkst.7.50 un no Ciršiem – plkst.8.25, pasažieru pārvadājumus skolēnu brīvdienu laikā veiks no pirmdienas līdz piektdienai.