„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 4. maijs
Sestdiena
Vijolīte, Viola, Vizbulīte
+6.0 °C
nedaudz mākoņains

Uz soliņa sēdēja režisors, brūveris un redaktors

Ceturtais projekts „Lavka” Daugavpilī bija sapulcinājis rekordlielu dalībnieku skaitu. Lai uzzinātu, kā kļūt par režisoru, brūvēt alu un izveidot visapmeklētāko portālu, atnāca paklausīties vairāk nekā simts cilvēku. „Lavka” ir sarunu cikls, kurā pasākuma varonis stāsta, kā sasniedzis rezultātu savā darbības jomā. Dažāda vecuma cilvēki uzskatāmi, pamatojoties uz citu pieredzi, var uzzināt, ka panākumu gūšanai ir ļoti daudz variantu, un katrs atrod savu ceļu.

Ceturtajā projektā „Lavka” piedalījās pavisam dažādi, bet savā jomā vienādi aizrautīgi cilvēki, -- režisors Pāvels Fukss, brūveris Reinis Pļaviņš un portāla delfi.lv krievu versijas galvenais redaktors Anatolijs Golubevs. Viņi pastāstīja, kāpēc izvēlējušies tieši šīs jomas un kā guvuši tajās panākumus.

Visbriesmīgākais – pabeigt augstskolu un strādāt specialitātē

Pāvels Fukss ir režisors, kura stāstījumā ir daudz haosa un emociju, bet visā viņa monologā jūtama vēlme radoši realizēties.

„Man nav nekādas augstākās izglītības, bet es pasniedzu universitātē,” sākot stāstīt par sevi, teica Pāvels. P. Fuksa stāsts ir mūžīgie sevis meklējumi. Jaunietis, kurš skolā izveidojis savu grupu spēlējis pankroku, pieaugušo dzīvi sāka, iestājoties Latvijas Universitātē, jo bija kaut kur jāstudē.

„Pirmajā kursā es sapratu, ka mikroekonomika, makroekonomika un viss pārējais mani maz interesē. Visbriesmīgākais, kas varēja notikt, -- es saņemtu diplomu un sāktu kaut kur strādāt, vēl sliktāk – es saņemtu diplomu un sāktu strādāt specialitātē,” stāsta Pāvels.

Visu rakstu lasiet 2. septembra numurā.