„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 4. maijs
Sestdiena
Vijolīte, Viola, Vizbulīte
+6.5 °C
skaidrs laiks

Festivāls „ReStArt” piedāvās pasākumiem bagātu mēnesi

Laiks no 15. septembra līdz 15. oktobrim, kad notiks mūzikas un mākslas festivāls „ReStArt 2016”, solās būt pasākumiem piesātināts.

Daugavpils Mūzikas vidusskolas direktors Aivars Broks pastāstīja, ka 30 dienās notiks 28 pasākumi dažādās vietās – ne tikai Vienības namā, bet arī viesnīcā „Latgola”, Daugavpils Mūzikas vidusskolā, Marka Rotko centrā, mūzikas klubā „Artilērijas pagrabi”, Mārtiņa Lutera katedrālē u.c.

Festivālā piedalīsies gan pašmāju mākslinieki, gan viesi no visas Latvijas un ārzemēm, tostarp no Moldovas, Krievijas un Baltkrievijas. Viena no festivāla „rozīnītēm” būs Ingas Kalnas solo koncerts, kā arī pirmo reizi Daugavpilī viesosies Pleskavas apgabala filharmonijas simfoniskais orķestris ar interesantu programmu „Simfoniskais kinematogrāfs”. Interesants solās būt arī Grodņas apgabala filharmonijas bigbends (Baltkrievija), kas piedāvās bītlu (grupas The Beatles) mūzikas koncertu.    

Tos, kas gulēt iet ļoti vēlu, A. Broks aicina noteikti apmeklēt 23. septembrī klubu „Artilērijas pagrab”, kur muzicēs Krievijas folkloras grupa no Sanktpēterbrugas „Otava YO”. Pasākumu programma pieejama festivāla mājaslapā.

 

Visu rakstu lasiet 9. septembra numurā.