„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 3. maijs
Piektdiena
Gints, Uvis
+8.7 °C
daļēji mākoņains

Skaidrītes Kozlovskas piemiņai rīkos talku Mežciemā

18. septembrī biedrība „Mežciems” aicina ikvienu piedalīties sakopšanas talkā Mežciemā. Pasākuma rīkošanai biedrība ir saņēmusi arī Daugavpils domes atbalstu. Par talkas dienu ir izraudzīts tieši 18. septembris – aizsaulē pāragri aizgājušās ainavu arhitektes Skaidrītes Kozlovskas dzimšanas dienas datums. Viņa aktīvi darbojusies biedrībā un iedvesmojusi daudzus entuziastus Mežciema sakopšanai.

Mežciems ir viens no gleznainākajiem Daugavpils rajoniem, kura publiskās teritorijas ir aizaugušas un slīgst atkritumos, tāpēc aktīvākie Mežciema iedzīvotāji ir apvienojušies biedrībā „Mežciems”, lai cīnītos par vēsturiski nozīmīgo un skaisto Daugavpils rajonu. Saviem spēkiem biedrība no teritorijas izvedusi 50 maisus ar tukšām pudelēm, taču, apzinoties plašo teritoriju un ierobežotos cilvēku resursus, aicina ikvienu piedalīties talkā.

Talkā piedalīties jau pieteikušies Daugavpils domes galvenā arhitekte, pilsētas galvenais mākslinieks, kā arī Saules skolas, Komunālās saimniecības pārvaldes un Daugavpils cietokšņa pārstāvji. 

Visu rakstu lasiet 16. septembra numurā.