„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 2. maijs
Ceturtdiena
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds
+17.0 °C
daži mākoņi

Laimests „Latgales Laika” loterijā – dāvana jubilejā

„Latgales Laika” loterijas pirmās izlozes dienā redakcijas darbinieki neviļus saraudināja ilggadēju avīzes lasītāju Praskovju Novičonoku no Randenes. Taču tās bija prieka asaras – Praskovjai veicās loterijā jau otro reizi, turklāt šogad viņa laimēja 20 eiro pirms savas jubilejas, jo 6. novembrī P. Novičonoka svinēs 60. dzimšanas dienu.

Praskovja Novičonoka „Latgales Laiku” abonē jau sen, no avīzes izdošanas sākuma, un lasa to no pirmās līdz pēdējai lappusei. „Jūs apsveicāt mani arī 50 gadu jubilejā, un arī tagad sagādājāt tādu dāvanu. Esmu ļoti priecīga,” viņa saka. Praskovjai paveicies otro reizi, pirms vairākiem gadiem šajā loterijā viņa laimēja 15 latus. Viņas ģimenē pret naudu izturas ar cieņu un lieki netērē, dzīvo vienkārši un bez pārmērībām. Par laimēto naudu Praskovja grasās iegādāties kādu sev noderīgu dāvanu, lai gan viņa saka, ka tagad viens no galvenajiem uzdevumiem esot palīdzēt jaunākajai meitai, kura iestājusies Rīgas Stradiņa universitātē budžeta grupā.

Visu rakstu lasiet 1. novembra numurā.