„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 3. maijs
Piektdiena
Gints, Uvis
+8.8 °C
skaidrs laiks

Nenokavē pieteikšanos JAUNAJIEM RĪGAS SARGIEM!

Lieliem soļiem tuvojas katru gadu ar nepacietību gaidītā patriotiskā spēle „Jaunie Rīgas sargi”. Jau 9. decembrī  norisināsies spēles posms Daugavpilī (Daugavpils cietoksnī), kur sacentīsies labākās skolēnu komandas 3 meiteņu un 3 zēnu sastāvā.

1. novembrī Daugavpils pilsētas domes telpās notika pasākuma organizatoru un iesaistīto pušu tikšanās, kur tika izrunāti būtiskākie spēles aspekti. Noteikumi paliek nemainīgi – skolas komandas sagaida īsti karavīru izaicinājumi, ar kuriem būs jātiek galā atvēlētajā laika posmā. Vienīgā atšķirība no iepriekšējiem gadiem ir tāda, ka šogad nebūs pasākuma finālposma. Tas nozīmē, ka sacensību rezultātā noskaidrosies trīs uzvarētāju komandas, kas saņems īpašas balvas – 1. vietas ieguvēji 16. decembrī dosies uz Gaisa spēku aviācijas bāzi Lielvārdē ar citu spēles posmu uzvarētājiem, 2. un 3. vietas ieguvējus gaidīs īpašas balvas no Daugavpils pilsētas pašvaldības.

Atgādinām, ka pieteikuma anketas var atrast jaunierigassargi.lv.  , kuras ir jāaizpilda un jānosūta uz nolikumā minēto e-pasta adresi līdz 2016. gada 25. novembrim. Detalizētāka informācija un nolikums ir turpat – jaunierigassargi.lv. Ja rodas papildus jautājumi, tad droši rakstiet (renate.korolkova@daugavpils.lv)  vai zvaniet (tālr.: 654 22306, 26753226).