„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 5. maijs
Svētdiena
Ģederts, Ģirts
+12.8 °C
apmācies

Jānis Lāčplēsis iesniedzis tiesā prasību pret Rihardu Eigimu

Priekšvēlēšanu drudzis Daugavpilī pieņemas spēkā. Par to liecina vairākas pazīmes, visraksturīgākās no tām – publikācijas plašsaziņas līdzekļos un „skaļas atmaskošanas”, ko pašvaldības varas kandidāti adresē saviem konkurentiem.

Pagājušajā nedēļā Daugavpils domes priekšsēdētājs Jānis Lāčplēsis publiskoja paziņojumu par nodomu vērsties tiesā ar prasību saistībā ar pašreizējā Saeimas deputāta un domes bijušā priekšsēdētāja Riharda Eigima izteiktajiem apmelojumiem. R. Eigims, vairākkārt uzstājoties vienā no pilsētas plašsaziņas līdzekļiem, vairākkārt apvainoja pašreizējo pilsētas vadību visos nāves grēkos, tostarp viņa atbrīvošanā no amata, lielu kukuļu saņemšanā, draudzībā ar „vajadzīgiem” cilvēkiem, kuri apzog Daugavpili, utt.

Paziņojumā, kurā publicēts vienā no Daugavpils portāliem, domes priekšsēdētājs atzīmē: „Diemžēl, mūsu pilsēta jau ir pieradusi pie tā, ka pie domes var sarīkot deputāta lelles nāvessodu, organizēt viltotas prostitūtu liecības, kuras apmelos vīru sievas – grūtnieces klātbūtnē, gan citas nelietības..."

Visu raksta lasiet 8. novembra numurā.

Komentāri

08.11.2016 18:07
tuk
To tik vien vins prot ka tiesaties.