„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 5. maijs
Svētdiena
Ģederts, Ģirts
+11.6 °C
apmācies

Valsts prezidents tiksies ar Preiļu novada ļaudīm

8. novembrī Preiļu novadu darba vizītē apmeklēs Latvijas Republikas Valsts prezidents Raimonds Vējonis ar kundzi Ivetu Vējoni, informē pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Maija Paegle.

Vizītes gaitā plānots tikties ar Preiļu novada domes vadību un deputātiem, apmeklēt Preiļu 1. pamatskolu un iepazīt robotikas kluba darbību Preiļu Valsts ģimnāzijā. Prezidents plāno apmeklēt arī uzņēmumu „Preiļu siers” un Preiļu pagasta zemnieku saimniecību „Korsikova”, kā arī aplūkot Preiļu pils renovācijas procesu un vēsturisko ekspozīciju Preiļu Vēstures un lietišķās mākslas muzejā.

Valsts prezidentam ieplānots apmeklēt arī Zemessardzes 35. nodrošinājuma bataljonu, bet no plkst. 16.30 līdz 17.30 Preiļu kultūras namā Raimonds Vējonis aicina uz sarunu iedzīvotājus.

Papildus Valsts prezidenta vizītes programmai prezidenta kundze Iveta Vējone iecerējusi iepazīties ar Preiļu novada veselības aizsardzības, izglītības un sociālās jomas iestāžu darbu.