„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 30. aprīlis
Otrdiena
Liāna, Lilija
+16.7 °C
apmācies

Pieslēgšanās ūdensapgādei norit dažādi

Daugavpils iedzīvotājiem ir svarīgi, lai viņu dzīves vide būtu labiekārtota, lai dzīvoklī no krāna tecētu tīrs ūdens un ceļi ap māju būtu līdzeni. Un, ja negadās ārkārtas situācijas, reti kurš iedomājas par jautājuma tehnisko pusi vai arī to, kas un ko dara, lai radītu nepieciešamo komfortu.

Viens no vecākajiem pilsētas uzņēmumiem „Daugavpils ūdens”, pildot savu pamatfunkciju – nepārtraukta un kvalitatīva ūdensapgādes un kanalizācijas pakalpojumu sniegšana, daudzējādā ziņā nosaka iedzīvotāju veselības stāvokli un ērtību līmeni. 2016. gada nogalē uzņēmuma valdes loceklis Ģirts Kolendo pastāstīja „Latgales Laikam” par pašreizējiem darbiem un nākotnes plāniem: „Šogad sniedzamo pakalpojumu apjoms ir 2015. gada līmenī – piegādājamā dzeramā ūdens un notekūdeņu novadīšanas apjoms ir 300 tūkstoši kubikmetru. Ceram, ka tas ļaus izpildīt gada budžetu (uzņēmumi ieņēmumi un izdevumi ieplānoti 5,3 miljonu eiro apmērā) un visus paredzētos pasākumus.” Ģ. Kolendo atzīmē, ka šogad galvenā uzmanība tika veltīta pakalpojumu kvalitātei, kā arī centralizēto pakalpojumu nodrošināšana privātā sektora iedzīvotājiem. Šis jautājums Daugavpilī pašlaik ir ļoti aktuāls.

Visu rakstu lasiet 17. novembra numurā.