„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 2. maijs
Ceturtdiena
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds
+13.9 °C
daži mākoņi

„Labās zvaigznes” dalās ar savu sirds siltumu

2. decembrī Daugavpils novada kultūras centrā sumināja balvas „Labās zvaigznes” laureātus.

Rīkotāju vārdā Latvijas Sarkanā Krusta (LSK) Daugavpils un Ilūkstes novada komitejas valdes priekšsēdētāja Anna Jegorova pateicās „Labajām zvaigznēm” un ar lielu sirsnību raksturoja katru laureātu. Viņus godināja vairākās nominācijās -- „Sirds cilvēks -- cerības nesējs”, „Senioru labdaris”, „Atbalsts bērniem”, „Palīgs cilvēkiem ar īpašām vajadzībām”, „Mājas labais gariņš”, „Zelta mecenāts”, „Labākais kaimiņš”, „Vides pilnveidotājs”, „Cilvēks -- atbalsts” un „Atbalstošākā nevalstiskā organizācija”.

Bez demenietes Jeļenas Ukstiņas līdzdalības Kumbuļos nav notikusi neviena Daugavpils novada maznodrošināto ģimeņu bērnu nometne. Viņa spēlē futbolu, mazgā drēbes un ieklausās bērnu priecīgajos un bēdīgajos stāstos. Turklāt viņai ir gana daudz sirds siltuma, ko veltīt pašas 4 bērniem, 8 mazbērniem un mazmazbērniņam.

Ilūkstiešu Edītes un Alda Čamānu ģimenē aug 6 pašu bērni un viens pieņemtais bērns ar īpašām vajadzībām. Viņi darbojas Ilūkstes zupas virtuvē, piegādā siltu ēdienu vientuļajiem slimajiem ilūkstiešiem arī mājās un ar dziesmām kuplina Ilūkstes katoļu draudzes un novada pasākumus.

Visu rakstu lasiet 9. decembra numurā.