„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 1. maijs
Trešdiena
Ziedonis
+15.2 °C
daļēji mākoņains

Ikviens var palīdzēt bērniem saņemt nepieciešamās dāvanas

Sešdesmit trim Daugavpils 1. speciālās pamatskolas audzēkņiem var rasties iespēja ziemā pilnvērtīgi nodarboties ar fiziskiem vingrinājumiem, kā arī saņemt modernas attīstošas spēles. To īstenot viņiem var palīdzēt ikviens Daugavpils un Latgales iedzīvotājs.

Latvijas Sarkanā Krusta Daugavpils komiteja, tuvojoties Ziemassvētkiem un Jaungadam, rīko tradicionālo Ziemassvētku labdarības akciju „Atver savu sirdi labiem darbiem”. Pirms gada labdarības organizācija savāca līdzekļus speciālas iekārtas iegādei mazuļiem ar īpašām vajadzībām Daugavpils 2. bērnudārzam. Šogad akcijai aprit desmit gadi.

1. speciālās pamatskolas direktors Roberts Antiņš pastāstīja, ka viņi pirmo reizi sadarbosies ar Sarkano Krustu un cer, ka sadarbība būs veiksmīga. Izglītības iestādē nav lielas sporta zāles, tāpēc aukstajā gadalaikā bērni vingro un sporto citās telpās. Lai dažādotu bērnu iespējas kustēties, attīstītu muskulatūru, skolai ir vajadzīgs trenažieris – skrejceliņš, tāpat kā trenažieru zālēs. Skolā mācās 63 dažāda vecuma bērni, tāpēc sporta iekārtas noderēs visiem.

Visu rakstu lasiet 16. decembra numurā.