„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. aprīlis
Pirmdiena
Laine, Raimonds, Vilnis
+9.4 °C
skaidrs laiks

1. februārī sāksies pirmklasnieku reģistrācija

No 1. februāra nākamo pirmklasnieku vecāki varēs pieteikt savas atvases pilsētās skolās. Reģistrācija sāksies pl. 8.00 un, tāpat kā agrāk, bērnu varēs reģistrēt gan internetā, gan atnākot uz skolu.

Pieteikties drīkst tikai vienā skolā. Iesniedzot dokumentus personīgi, līdzi jāņem iesniegums, bērna dzimšanas apliecība un personu apliecinošs dokuments. Reģistrējoties elektroniski, uz skolas oficiālo elektronisko pastu jānosūta ar elektronisko parakstu apstiprināts iesniegums un dokumenti: bērna dzimšanas apliecība un personu apliecinošs dokuments.

Priekšroka tiks dota bērniem, kuriem konkrētā izglītības iestādē mācās brālis vai māsa, vai arī šeit strādā viņa vecāki vai viens no viņiem, ja skola atrodas tuvu dzīvesvietai, kur bērns vai vismaz viens no vecākiem deklarējies ne mazāk kā sešus mēnešus, izņemot gadījumus, ja bērna vai vismaz viena no vecākiem deklarētā dzīvesvieta mainījusies tad, ja ticis iegādāts nekustamais īpašums.

Visu rakstu lasiet 27. janvāra numurā.