„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 27. aprīlis
Sestdiena
Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle
+10.0 °C
skaidrs laiks

Valsts policijas Latgales reģiona pārvalde sagaida vidusskolniekus ikgadējā “Ēnu dienā”

Valsts policija jau tradicionāli kļuvusi par vienu no skolēnu kārotākajiem galamērķiem ikgadējā “Ēnu dienā”. VP Latgales reģiona pārvalde jau 16. reizi piedalīsies Ēnu dienā, kas šogad norisināsies 15. februārī.

 Ēnu diena ir lieliska iespēja, lai saņemtu atbildes uz visiem interesējošiem jautājumiem par VP ikdienu, kā arī par iespējām nākotnē kļūt par policijas darbinieku. Ja esi vidusskolnieks un tevi interesē policista profesija, vēlies uzzināt, kā policisti atklāj noziegumus un rūpējas par iedzīvotāju drošību - esi laipni aicināts pieteikties! VP Latgales reģiona pārvalde piedāvā 59 skolniekiem iespēju iejusties policijas darbinieka lomā.

 Latgales reģiona pārvalde sastāv no sešiem iecirkņiem - Daugavpils, Rēzeknes, Preiļu, Krāslavas, Ludzas un Balvu.

Rēzeknes iecirknis sagaidīs 15 jauniešus, Daugavpils - 15, Ludzas - 10, Balvu - 5, Krāslavas - 4, Preiļu - 5, ka arī 3 jaunieši varēs ēnot policistus Līvānos. Šogad ir iespēja pieteikties arī par VP koledžas Latgales filiālēs pasniedzēja ēnu, ka arī ēnot VP Latgales reģiona pārvaldes sabiedrisko attiecību speciālisti.

Pieteikties var līdz 9.februārim, rakstot uz ksenija.belova@latgale.vp.gov.lv, pieteikumā norādot savu vārdu, uzvārdu, kontakttālruni, skolu, klasi,  ka arī  iecirkni kurā vēlies pieteikties par ēnu. Sakarā ar to, ka vietu skaits ir ierobežots, priekšroka tiks dota tiem, kuri pieteiksies pirmie.