„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 27. aprīlis
Sestdiena
Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle
+8.5 °C
skaidrs laiks

Bērnudārzi – visaktīvākie un košāk izrotātie

Daugavpils domē apkopoja tradicionālā Ziemassvētku noformējumu konkursa rezultātus. Šogad tas saucās „Sirsnīgie Ziemassvētki”, jo Daugavpils svētku noformējumā galvenais elements bija sirds.

Pieteikumus konkursam iesniedza 23 dalībnieki, galvenokārt izglītības iestādes, kuras katru gadu izdomā kaut ko jaunu. Pakalpojumu un tirdzniecības jomas uzņēmumi, kā arī rūpnieciskie objekti joprojām nav tik aktīvi, kā vēlētos organizatori, lai gan ir, par ko pacīnīties – konkursa balvu fonds ir 2000 eiro. Aktīvākie uzņēmumi bija „Daugavpils satiksme” un „Daugavpils siltumtīkli” – tie piedalās konkursā katru gadu. Piemēram, izrotātais tramvajs ar Salatēvu „pie stūres” ļoti labi izceļas 18. novembra ielā, bet siltumtīklu uzņēmuma klientus administratīvajā ēkā sagaidīja divi sniegavīri un priecēja Ziemassvētku vainags.

Visu rakstu lasiet 3. februāra numurā.