„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. aprīlis
Pirmdiena
Laine, Raimonds, Vilnis
+12.3 °C
skaidrs laiks

Muzejā atklās „Dāmu paradīzi”

22. februārī Daugavpils novadpētniecības un mākslas muzejā atklās leļļu, rotu un aksesuāru izstādi „Dāmu paradīze”, kura būs skatāma divus mēnešus.

Eksponātu autori ir Autorleļļu un rotaļlietu meistaru Baltijas Ģildes profesionāli mākslinieki un viņu draugi, kuri strādā citās dekoratīvi lietišķās mākslas jomās. Ekspozīcijas pamatā būs Daugavpils mākslinieces, portreta leļļu meistares Violetas Ozunes darbi. Daiļās dāmas tēmu turpinās Rīgas mākslinieces un juvelieris Anatolijs Nazarenko, kurš speciāli izstādei radījis mūsdienīgu bronzas, emaljas, pusdārgakmeņu un dzintara juvelierizstrādājumu kolekciju. Ekspozīciju papildinās Jevgeņijas Nikoļskas lieliskās šalles.

Atklāšanas laikā ieeja izstādē – ar ielūgumiem, citās dienās biļetes skolēniem, studentiem, pensionāriem un invalīdiem maksās 1 eiro, pieaugušajiem – 2 eiro, bērniem līdz 7 gadiem – bez maksas.