„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. aprīlis
Svētdiena
Gundega, Terēze
+10.4 °C
skaidrs laiks

Atjaunos iedzīvotājiem vissvarīgākos ceļus

16. februārī apmeklējot Krāslavas novadu, satiksmes ministrs Uldis Augulis ar Krāslavas novada iedzīvotājiem un pašvaldības vadību pārrunāja, kuri ceļi šajā reģionā jāatjauno jau šogad.

Tiekoties ar ministru Izvaltas pagasta pārvaldē, iedzīvotāji, Krāslavas novada domes priekšsēdētājs Gunārs Upenieks un viņa vietnieks Aleksandrs Jevtušoks uzsvēra, ka obligāti jānoasfaltē ceļš Izvalta-Krāslava, jo tas ir svarīgs zemniekiem, kuri pārvadā labību un pienu, un pašvaldībai, kas nodrošina skolēnu pārvadājumus.

U. Augulis teica: „Vienmēr esmu uzsvēris, ka vispirms jāsakārto ceļi, kuri ir nepieciešami iedzīvotājiem, biznesa un pašvaldību attīstībai. Ja laika apstākļi ļaus, tad jau šogad Izvaltas ceļam uzklāsim tā saucamo balto jeb bituma-šķembu segumu. Ceļa virsmai ir jābūt sausai, ūdenim jāiztvaiko, tikai tad var klāt balto asfaltu, citādi tā būs izmesta nauda.”  

Savukārt Aulejas pagastā ministrs apliecināja iedzīvotājiem, ka šogad noslēgsies Aulejas ceļa rekonstrukcija.

„Pēdējos piecus gadus SM savos plānos nebija ierakstījusi Krāslavas novada ceļus. Šogad ar SM atbalstu notiks Indras ceļa noklāšana ar balto asfaltu un ceļa Kombuļi-Auleja rekonstrukcija, bet 2018. gadā izbūvēsim apvedceļu no šosejas Daugavpils-Krāslava līdz Krāslavas dzelzceļa stacijai,” teica G. Upenieks.

Visu rakstu lasiet 24. februāra numurā.