„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. aprīlis
Pirmdiena
Laine, Raimonds, Vilnis
+8.2 °C
skaidrs laiks

VUGD aicina skolēnus piedalīties konkursā “Mana vasara – droša vasara”

No 27. februāra līdz 30.martam norisināsies Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) radošo darbu konkurss “Mana vasara – droša vasara”, kura galvenais mērķis ir sniegt iespēju bērniem un jauniešiem radoši izpausties, savos darbos atainojot to, kā droši pavadīt savu vasaru.

Konkursā aicinām piedalīties 4.-9. klašu skolēnus, kuru uzdevums ir izstrādāt un iesniegt konkursa tēmai “Mana vasara – droša vasara” atbilstošu paša radītus radošu vizuāla formāta darbus, kuros attēloti drošības padomi vasarai:

· 4.- 6. klašu skolēniem – zīmējumu, gleznojumu, kolāžu vai citu radoša formāta darbu;

· 7.-9. klašu skolēniem fotogrāfiju vai fotogrāfiju kolāžu ar komentāru par drošību vasaras brīvlaika laikā.  

Konkursa darbi jāiesniedz līdz 30.martam ar autora norādītu vārdu, uzvārdu, kontakttālruni, e-pasta adresi, radošā darba aprakstu, darbus var nogādāt personīgi vai arī sūtīt pa pastu VUGD Prevencijas un sabiedrības informēšanas nodaļai, Maskavas ielā 5, Rīgā, LV-1050, fotogrāfijas ar komentāriem  aicinām iesūtīt uz e-pastu prese@vugd.gov.lv.

Konkursa rezultāti tiks paziņoti 13.aprīlī, publicējot tos VUGD mājaslapā www.vugd.gov.lv, kā arī nosūtot informatīvu e-pastu konkursa uzvarētājiem. Labākie darbi tiks izmantoti “Mana vasara – droša vasara” informatīvai kampaņai ar drošības padomiem skolēniem, un publicēti VUGD sociālo tīklu kontos, izmantojot mirkļbirku #drošavasara.

Iesūti mums savu radošo darbu, un varbūt tieši tavs padoms padarīs drošāku kāda bērna vasaru.

Plašāk par konkursa nosacījumiem skatiet šeit:

http://www.vugd.gov.lv/lat/aktualitates/konkurss