„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 30. aprīlis
Otrdiena
Liāna, Lilija
+18.7 °C
apmācies

Daugavpilieši Kaupera un Zemīša koncertā saziedoja tūkstošus

Labdarība jāatbalsta ar mūziku, uzskata dziedātājs un komponists, populārās grupas „Prāta vētra” līderis Renārs Kaupers un pazīstamais ģitārists Kaspars Zemītis, kuri 27. aprīlī koncertēja labdarības koncertā Daugavpils Jēzus Sirds katoļu baznīcā. Todien daugavpilieši un viesi saziedoja gandrīz 4000 eiro Daugavpils pilsētas invalīdu biedrībai.

Pārpildītajā dievnamā (pēc aptuvenām aplēsēm bija sanākuši ap 1000 klausītāji) mākslinieki atskaņoja dziesmas „Plaukstas lieluma pavasaris”, „Gods Dievam augstībā”, „Joka pēc alfabēts”, „Mana dziesma”, ko cilvēki dungoja līdzi. Piesakot priekšnesumus, abi mūziķi dalījās ticības pieredzē un uzsvēra, ka biežāk ir jāpateicas Dievam par rītiem, par ģimeni, bērniem, talantiem.

Pēc aplausu vētras koncerta izskaņā Jēzus Sirds draudzes prāvests Andris Ševels atzinās, ka Renāru un Kasparu koncertā iepazinis kā pozitīvus, atvērtus un ticīgus cilvēkus: „Mani uzrunāja viņu ticības liecība un dievbijība. Šis labdarības koncerts mūsu baznīcā bija ļoti aizkustinošs, emocionāls un pārsteidzošs.”

Visu rakstu lasiet 3. maija numurā.