„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+8.8 °C
apmācies

Negadījumos trīs cietušie

17. aprīlī ap plkst. 18.35 Ludzas novadā, Isnaudas pagastā automašīna Mercedes Benz ar piekabi, ko vadīja 1966. gadā dzimis vīrietis, uzbrauca ceļa stabiņam, to sabojājot, pēc kā iebrauca grāvī. Pēc notikušā ceļu satiksme negadījuma vadītājam sniegta mediķu palīdzība notikuma vietā.

Tajā pat dienā pusdienlaikā Daugavpilī, 18. novembra ielā 1973. gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu VW, turpināja kustību pie luksofora sarkanā signāla, ka rezultātā izraisīja sadursmi ar automašīnu Mercedes Benz, ko vadīja 1963. gadā dzimis vīrietis. Pēc notikušā negadījuma medicīnas iestādē pēc palīdzības griezās Mercedes Benz pasažiere – 1952.gadā dzimusi sieviete.

18. aprīlī ap plkst. 7.35 Daugavpils novadā, Sventes pagastā, 1967. gadā dzimuša vīrieša vadītā automašīna Mitsubishi uzbrauca šķērslim, bojājot automašīnu. Medicīnas iestādē pēc palīdzības griezās automašīnas pasažieris -1965.gadā dzimis vīrietis.