„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. aprīlis
Svētdiena
Gundega, Terēze
+7.3 °C
neliels lietus

Rekonstruē Līvānu 1. Vidusskolu

redzet.lv

Mācību gada izskaņā Līvānu 1. vidusskolā sabrauca celtnieki, jo sākās vērienīgi ēkas rekonstrukcijas darbi.  Skolas direktors Juris Iesalnieks „Latgales Laikam” pastāstīja, ka SIA „Jēkabpils PMK”, kas uzvarēja cenu aptaujā par 1,5mil. eiro vērta kapitālā remonta veikšanu, sāka remontēt centrālo ēku, tomēr būvdarbi netraucē mācību procesu.

„Celtnieki darbus saplānoja tā, ka skolas kolektīvam netraucēti paies gan skolas gada izskaņa, gan eksāmeni un izlaidumi, turklāt viņi apņēmās līdz 1. septembrim atjaunot elektrības instalācijas, ūdensvada un kanalizācijas, kā arī apkures sistēmu, grīdas, griestus, gaiteņus, sanitāros mezglus. Turklāt viņi modernizēs dabaszinātņu kabinetus, ar jaunām mēbelēm, datoriem un IT programmām aprīkos klases, kā arī papildus ierīkos dabaszinību klasi 7.-- 9. klasei un videokonferenču zāli,” teica direktors.

Rekonstrukcijas darbus finansē gan Eiropas reģionālās attīstības fonds (85%), gan valsts un Līvānu novada pašvaldība (15%).