„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. aprīlis
Svētdiena
Gundega, Terēze
+18.3 °C
daži mākoņi

Krāslavas bērni vasarā atpūtīsies radoši

pexels.com

No 1. jūnija, sākoties vasaras brīvlaikam, Krāslavas skolēni iesaistīsies radošajās nodarbībās. Krāslavas novada centrālā bibliotēka līdz 30. jūnijam rīkos angļu valodas darbnīcu, kur 7-17 gadus veci skolēni pilnveidos svešvalodas zināšanas. Pirmā nodarbība notiks jau 5. jūnijā plkst.10.00. Angļu valodu pasniegs bibliotekāre Žanete Moiseja, kura ir studējusi Mančestras universitātē Anglijā. Tāpat viņa pastāstīs savu pieredzi par studijām ārvalstīs.

Tikmēr radošajās nodarbībās „Nāc, rodi un radi”, kas sāksies 5. jūnijā Krāslavas bērnu un jauniešu centrā, apvienos 1.- 4. klases bērnus, kuriem patīk kustēties, sportot, fotografēt vai darināt lietišķās mākslas priekšmetus. Šīs nodarbības plānotas līdz 22. jūnijam. 

Dažādus pasākumus piedāvās arī skolas. Krāslavas pamatskola no 1. līdz 16. jūnijam organizē rotaļu lauciņu 1.- 4. klases bērniem, bet Krāslavas valsts ģimnāzija - no 12. līdz 14. jūnijam un no 16. līdz 18. augustam radošās dienas 6.- 8. klases skolēniem. Savukārt Varavīksnes vidusskola  no 1. līdz 15. jūnijam rīko atpūtas un rotaļu lauciņu „Lietderīga vasara”, kur 7-10 gadus veci bērni iesaistīsies radošās darbnīcās, eksperimentos, pārgājienos, sporta pasākumos u.c.