„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+11.3 °C
apmācies

„Klajumos” startēs orientēšanās sacensības „Kāpa 2017”

pexels.com

Pirmo reizi zirgu sēta „Klajumi” kļūs par orientēšanās sporta epicentru šovasar, jo no 30. jūnija līdz 2. jūlijam tur notiks orientēšanās sacensības „Kāpa 2017”.

Zirgu sētas saimniece Ilze Stabulniece pastāstīja, ka plānotas sacensības „Klajumu” apkārtnē un plašākā dabas parka „Daugavas loki” teritorijā, kurās piedalīsies vairāk kā 1500 dalībnieki no 11 valstīm, kā arī radošās darbnīcas un Latgales kulinārijas mantojuma ēdienu degustācijas. Atelpas brīžos ir ieplānotas arī dejas brīvā dabā un izjādes zirga mugurā.

Pēc sacensību organizatoru apkopotās informācijas orientēšanās sacensības paredzētas vairākās vecuma grupās, turklāt dalībnieki varēs sportot vienu vai visas trīs dienas orientēšanās skrējienā, taku orientēšanās un orientēšanās sprinta sacensībās. Tie, kuri sacentīsies elites grupā, saņems pasaules ranga ieskaites punktus.