„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. aprīlis
Pirmdiena
Laine, Raimonds, Vilnis
+20.7 °C
daļēji mākoņains

Apbalvoti konkursa „Meža un dārza dienas” dalībnieki

Aleksandrs Rube

Ik gadu Daugavpils novadā notiek īpašs vietējo teritoriju labiekārtošanas pasākums – „Meža un dārza dienas”, kurās piedalās daudzas pagasta pārvaldes. Šogad Pateicības par paveikto darbu tika pasniegti sešu pagastu pārstāvjiem.

Pateicības pasniedza novada domes priekšsēdētāja Janīna Jalinska, priekšsēdētājas vietnieks Arvīds Kucins un konkursa koordinators, Dabas resursu nodaļas vadītājs Jānis Silovs. Pateicību saņēma Kalkūnes pagasta pārvalde par atbalstu Latvijas valsts simtgadei 100 ozolu stādīšanā Randenē, Naujenes pagasta pārvalde -- par pagasta teritorijas sakopšanu un vītolu, ābeļu un ozolu stādīšanu, Skrudalienas pagasta pārvalde -- par atpūtas vietu sakopšanu pie Sila un Bruņu ezera, jaunas atpūtas vietas ierīkošanu Silenes ciematā, Višķu pagasta pārvalde -- par Višķu parka sakopšanu un Vīgantu ciema labiekārtošanu, ceriņu, kļavu stādīšanu, šūpoļu uzstādīšanu, Maļinovas pagasta pārvalde --  par Maļinovas ciemata sakopšanu un labiekārtošanu, kā arī jaunu apgaismojumu pie Kultūras nama un jauniem soliņiem pie ezera, Līksnas pagasta pārvalde -- par Līksnas parka sakopšanu un jaunu  objektu, tostarp lapenes, karuseļa un bērnu rotaļu namiņa ierīkošanu, ābeļu stādīšanu, kā arī biotualetes uzstādīšanu pie kapsētas.