„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+10.6 °C
neliels lietus

Daugavpilī būvēs kartinga trasi

wikimedia.org

Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieks Rihards Eigims 29. jūnijā tikās ar sporta biedrību HK “Daugavpils”, “Brum” un “Daugavpils kartinga klubs” vadītājiem.

Ar HK direktoru Oļegu Gedzjunu tika apspriestas “Daugavpils/LDz Cargo” perspektīvas, kuras hokejisti veiksmīgi spēlēja Latvijas čempionāta 1. līgā (2016. gadā – 1. vieta, 2017. gadā – 2. vieta). Ir vēlēšanās iekļūt augstākajā līgā, taču “Latvijas dzelzceļš” ir pārtraucis sadarbību jau pagājušajā gadā. Kluba finansiālo atbalstu nodrošināja pamatā pilsētas pašvaldība, taču šo līdzekļu nepietiek, lai veiksmīgi konkurētu augstākajā divīzijā.

Domes pārstāvji vēlas redzēt pilsētas hokeja klubu Latvijas čempionāta līmenī, taču pagaidām nav skaidrs, kā šī iecere tiks realizēta.

Ar vietējiem kartinga klubu pārstāvjiem tika pārrunāti Liginišķu kartinga trases “Blāzma” rekonstrukcijas atsākšanas darbi. Ir izstrādātas projekta vadlīnijas, nodibināti kontakti ar Igaunijas būvniecības firmu, kuras pārstāvji vairākkārt jau bijuši Daugavpilī, taču līdz šim pārrunas bija bez rezultātiem. Tagad gaidāma pārrunu un sadarbības “pārstartēšana”, lai nonāktu pie reāliem rezultātiem un jau nākamā gada pavasarī sāktu darbu pie objekta rekonstrukcijas.