„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+11.8 °C
apmācies

Daugavpils spēlētāji papildinās Latvijas izlasi

pexels.com

Iecavā 26. jūnijā Latvijas futbola izlase U17 aizvadīja treniņu pēc divpusējas spēles. Komandas trenera Igora Stepanova uzraudzībā ir 20 futbolisti, kuri brauks uz Baltijas kausa izspēli Somijā.

Izlases sastāvā ir DFC “Daugavpils” audzēkņi: vārtsargs Ivans Dubodelovs, aizsargs Leonīds Truskovskis, pussargi Kirils Iljins un Eduards Daškevičs.

28. jūnijā sākās Latvijas sieviešu komandas izlases U17 treniņi. “UEFA Attīstības kausa” ietvaros Rīgas futbolistēm gaidāma spēle ar Turcijas un Fēru salu komandām.

Latvijas sieviešu izlasē spēlēs Latgales komandu pārstāves: vārtsardze Sofja Ņesterova (Daugavpils), pussardzes Diāna Skribina (Daugavpils) un Nikole Červinska (Daugavpils), uzbrucēja Liene Reute (Daugavpils), pussardzes Ksenija Semjonova (Rēzeknes novads) un Paula Linda Liniņa (Preiļi), uzbrucēja Lāsma Nagla (Ludza).