„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+9.8 °C
apmācies

Gribēja pajāt ar spoku zirgu

Aleksandrs Rube

6.jūlija vakarā, pēc pl. 22.00, Daugavpils pilsētas pašvaldības policijas videonovērošanas posteņa darbinieku redzeslokā nonāca jauniešu kompānija, kura Daugavpils cietokšņa teritorijā bildējās pie nesen uzstādītās skulptūras – Spoku zirga. Viens no jauniešiem ar pārējo palīdzību nolēma uzrāpties uz zirga, taču policijas patruļa pāris minūšu laikā bija klāt un pārgalvīgo jātnieku dabūja nost. Policija brīdina, ka šādas rīcības rezultātā var ne tikai sabojāt pašu skulptūru, bet arī gūt nopietnas traumas, jo šīs skulptūras augstums ir ap četriem metriem.

Noķēra huligānu

6. jūlija naktī, ap pl. 1.00, kāds vīrietis no vasaras kafejnīcas paņēma krēslu, uzlika sev uz pleciem un devās skraidīt pa pilsētas ielām, ka arī spārdīja ar kājām kiosku. Ieraugot policiju, likumpārkāpējs nosvieda krēslu un mēģināja aizbēgt, bet tika notverts. Pārkāpējs izrādījās 1992. gadā dzimis jaunietis, kurš atradās alkohola ietekmē. Savu rīcību skaidroja ar to, ka gribējis izlādēties pēc strīda ar savu draudzeni.