„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 5. maijs
Svētdiena
Ģederts, Ģirts
+9.9 °C
daži mākoņi

Apbalvoti 11 „ātrās palīdzības” mediķi Latgalē

pexels.com

Par augstu profesionalitāti un pašaizliedzību, glābjot cilvēku dzīvības, kā arī vienkārši par godprātīgu darba misijas „glābt un saglabāt cilvēku dzīvības”  pildīšanu 30. jūnijā Rīgā apbalvoti vairāk nekā simts Neatliekamās medicīniskās palīdzības (NMP) dienesta darbinieki, informē NMP dienests. No tiem 11 pārstāvēja Latgales reģionālos NMP dienestus.

Apbalvojumu „Par ieguldījumu” saņēmušas Daugavpils un Rēzeknes atbalsta centru ārsta palīdzes – Jeļena Dunaja un Jeļena Jemeļjanova. Viņu darbs izcelts sakarā ar ieguldījumu dienesta darbības pilnveidošanā.

Savukārt par dienesta reputācijas un profesionālā tēla stiprināšanu, kā arī  par izcilu amata pienākumu veikšanu suminātas trīs NMP brigādes – no Višķiem, Ilūkstes un Rēzeknes. Ārsta palīdzes Ināra Kļavinska, Liene Morkāne, Inese Cirse, Terēze Strode, Skaidrīte Sadovska, Kristīne Karačkova un operatīvo transportlīdzekļu vadītāji Andrejs Andrejevs, Juris Zeļenkovs, Vitālijs Jašuks savu profesionalitāti apliecinājuši arī kritiskās situācijās, spējot pieņemt atbildīgus lēmumus un glābjot pacientu dzīvības.

Vēl citi darbinieki apbalvoti „Par pašaizliedzību” un „Par ilggadību” jeb šai profesijai veltītiem 25 gadiem. Svinīgā ceremonija apvienota ar septīto gadskārtu, kopš izveidots vienots NMP dienests.

Komentāri

19.07.2017 12:40
matiss sablovskis
Apsveicu ari es vinus.