„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
-0.9 °C
nedaudz mākoņains

„Lokomotīves” juniori krāja pieredzi

Sergejs Kuzņecovs

Stadiona „Lokomotīve” trekā 16. jūlijā tikās Polijas NICE līgas līderi „Lokomotīve” un „Ūnija” (Tarnuva). Pirmajā aplī daugavpilieši izbraukumā piedzīvoja smagu sagrāvi – 29:61, zaudējuma ar tik lielu rezultātu starpību „Lokomotīvei” nav bijis jau trīs gadus. Taču, redzot sacensībām pieteikto sastāvu, bija skaidrs, ka arī savā trekā „Lokomotīve” necer uz labu startu, jo dalībai sacīkstēs bija iekļauti četri juniori.

Jau pēc pirmās braucienu sērijas bija grūti uz kaut ko cerēt. Bija acīmredzams, ka viesi aizbrauks mājās ar izcīnītiem trim punktiem. No 15 braucieniem daugavpilieši uzvarēja tikai divos ar rezultātu 4:2 (otrais un četrpadsmitais brauciens).

Šoreiz lieliski startēja Maksims Bogdanovs, kurš izcīnīja 15 punktus. Iepriecināja Oļegs Mihailovs, tiesa, pagaidām ne jau ar rezultātu, lai gan četri punkti junioram nav slikti. Puisis ir cīnītājs un centās katrā braucienā, turklāt desmitajā braucienā viņš bija vadībā, cenšoties nepalaist sev garām Kenetu Bjerri, taču pēdējā aplī pārtrūka ķēde, iznīcinot visas cerības.

Tādējādi daugavpilieši šoreiz zaudēja ar rezultātu 39:51.