„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. aprīlis
Svētdiena
Gundega, Terēze
+7.9 °C
daļēji mākoņains

Domes priekšsēdētājam būs trīs padomnieki

istockphoto.com

Inta Vaivode, Vitālijs Azarevičs un Vanda Bauļina būs Daugavpils domes priekšsēdētāja Andreja Elksniņa padomnieki.

Poliklīnikas „Olvi” vadītājas un pediatres Intas Vaivodes pārziņā būs veselības nozares jautājumi. Viņa palīdzēs priekšsēdētājam risināt jautājumus, kuri saistīti ar veselības aprūpi pilsētā, Daugavpils reģionālās slimnīcas, Olimpiskā centra medicīnas centra darbu. I. Vaivodes pārraudzībā būs arī pašvaldības aptieku izveidošana.

Par padomnieku izglītības jautājumos iecelts Vitālijs Azarevičs. Viens no domes priekšsēdētāja padomnieka svarīgākajiem uzdevumiem būs izglītības iestāžu direktoru padomes darba atjaunošana.

Savukārt Vanda Baulina iecelta par ārštata padomnieci (bez noteikta atalgojuma). Viņa darbosies Daugavpils pilsētas kultūrvides, vizuālā tēla, arhitektūras kvalitātes uzlabošanas un kultūras mantojuma saglabāšanas jomā. V. Bauļina ir praktizējoša arhitekte, viņai ir liela pieredze vēstures un kultūras pieminekļu aizsardzības jomā.