„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. aprīlis
Pirmdiena
Laine, Raimonds, Vilnis
+15.1 °C
apmācies

Krāslavā basketbolu translēs uz lielā ekrāna

freeimages.com

Eiropas lauksaimniecības fonds lauku attīstībai atbalstīja projektu lielā info ekrāna uzstādīšanai Krāslavā. 

Biedrības „Basketbola klubs „Krāslava”” pārstāvis Raitis Timma „Latgales Laikam” pastāstīja, ka pirms tam notika krāslaviešu aptauja, kurā no 1098 respondentiem ieceri uzstādīt pilsētas centrā lielformāta LED ekrānu atbalstīja 746 jeb 68%. Vēlāk biedrība iesniedza projektu biedrībai „Krāslavas rajona partnerība”, savukārt tā atbalstīja šīs idejas virzību Lauku atbalsta dienesta ekspertu vērtējumam. Atzinums ir pozitīvs, līdz ar to krāslavieši savas ieceres īstenošanai saņems gan 17 424 eiro no Eiropas lauksaimniecības fonda lauku attīstībai, gan 1936 eiro no Krāslavas novada domes, kā to paredz konkursa nolikums.

Ekrānu, kas būs 3x3m liels, uzstādīs līdz septembra beigām. Tas rādīs aktuālāko informāciju par norisēm Krāslavā, kā arī afišas, sludinājumus. 

Vaicāts, vai tiks demonstrētas arī basketbola kluba „Krāslava” mājas spēles, R. Timma teica, ka ir plānotas ne tikai basketbola spēļu, bet arī Krāslavas pilsētas svētku pasākumu tiešraides un ieraksti.